Головна Новини Світ Росія На РосТВ видали новий фейк про Україну: до чого тут євреї та НАТОвці
commentss НОВИНИ Всі новини

На РосТВ видали новий фейк про Україну: до чого тут євреї та НАТОвці

Російські пропагандисти заявили, що Україну "окупували" євреї та НАТОвці

27 січня 2024, 15:58
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колаборант Олександр Семченко видав на одному з федеральних каналів РФ марення про те, що Україну "окупували євреї". Фрагмент пропагандистської програми опублікував журналіст Денис Казанський. На кадрах Семченко каже, що українці лише виграють, якщо Росія звільнить їх від єврейської камарильї Зеленського.

На РосТВ видали новий фейк про Україну: до чого тут євреї та НАТОвці

Російська пропаганда. Фото: з відкритих джерел

"Якщо Росія виграє, то й Україна виграє. Вся Україна, весь український народ, окрім цієї єврейської комарильї на чолі із Зеленським, яка виконує функції окупаційної адміністрації. А окупантами є НАТОвці", — заявив Семченко.

"Нарешті вже зовсім перестали соромитися, і пропаганда на росТВ перестала відрізнятися від пропаганди Третього Рейху. Це відео добре б на іврит перекласти та в Ізраїлі показувати", — зазначив Денис Казанський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у країні-агресорі вкотре вдалися до звичайної для неї справи – поширення фейків. На цей раз розповідають про те, що президент Володимир Зеленський нібито придбав віллу рейхміністра Йозефа Геббельса. Як пише SPRAVDI, посольство Росії в Південно-Африканській республіці заявило про те, що президент нібито придбав віллу міністра пропаганди Третього Рейху Йозефа Геббельса за 8 мільйонів євро. Першоджерелом стало відео нібито колишньої співробітниці компанії з управління муніципальною нерухомістю ВІМ Сабін Мелс, яка стверджувала, що в жовтні 2023-го віллу придбала офшорна компанія Film Heritage Inc, яка пов'язана з Володимиром Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на російському державному телеканалі вийшов черговий випуск із пропагандистом Володимиром Соловйовим. У ньому російський ведучий істерично заявив про небезпеку для Росії нових військових навчань НАТО. Після своїх слів про нібито намір НАТО знищити Росію Соловйов відразу пригрозив Заходу, що Кремль "не гратиме з ними".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 січня 2024, 16:20

Вміють вони на почуттях грати. А от шутка недолугих нацистів якось ні до чого. Навіщо перекладати на іврит якщо усі юдейці з російськомовними щелепами? Достатньо потрапити у пОПу на Банковій там тільки рідна російська мова і звучить і увесь мир там русский. Даремно вони намагаються діяти за принципом Геббельса: битий не битого везе.


Новини