Головна Новини Світ Росія Хто вітає Путіна з перемогою: у РНБО розповіли про «цікавий список»
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто вітає Путіна з перемогою: у РНБО розповіли про «цікавий список»

Олексій Данілов заявив, що Україна уважно стежить, хто вітає Путіна з перемогою

20 березня 2024, 08:40 comments1047
Поділіться публікацією:

Україна уважно стежить за тим, хто вітає російського диктатора Володимира Путіна з начебто б перемогою на президентських виборах до РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "УП" розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Хто вітає Путіна з перемогою: у РНБО розповіли про «цікавий список»

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Ми зараз дуже уважно спостерігаємо, хто вітає "президента" Путіна з його нібито перемогою. Досить такий цікавий список. Є розуміння, хто якими інтересами при цьому керується. І у кого якісь інтереси в тому, щоб вітати цього сучасного Гітлера з нібито переобранням" , – зазначив Олексій Данілов.

Секретар РНБО також зазначив, що багато країн ставлять на чільне місце питання демократії і забули, що "історія ставить усе на свої місця".

Читайте також на порталі "Коментарі" — після того, як ЦВК Росії оголосила про "перемогу" диктатора Володимира Путіна на "виборах" з підтримкою в 87,28%, той відкрито заявив, що не виключає війни з НАТО. Результати псевдовиборів не визнали низка країн Заходу, включаючи лідерів Євросоюзу – Німеччину та Францію. Натомість із привітаннями поспішила низка автократичних режимів. Свою підтримку Путіну висловили також такі потужні гравці, як Туреччина та Китай. Про що говорить реакція світу на результати путінських перевиборів? Чого від РФ очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський назвав те, що сталося імітацією виборів, акцентувавши, що Путін "захворів владою" і робить все, щоб правити довічно. Експерти продовжують ділитися з порталом "Коментарі" своїми думками про перевибори Путіна та подальший розвиток ситуації, у тому числі щодо російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини