Головна Новини Світ Росія Хворий на ВІЛ-інфекцію: російський співак розповів про трагічну новину у своєму житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Хворий на ВІЛ-інфекцію: російський співак розповів про трагічну новину у своєму житті

Діма Білан розповів про смерть свого кота Соломона

29 жовтня 2023, 23:35 comments2743
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість Діма Білан розповів  трагічну новину.

Хворий на ВІЛ-інфекцію: російський співак розповів про трагічну новину у своєму житті

Діма Білан (фото з відкритих джерел)

Як інформує російське  пропагандистське  видання 7dn.ru,   співак залишився без   домашнього улюбленця-кота, який  чимало часу був  хворий  на ВІЛ-інфекцію і тепер помер.

В улюбленця Діми Білана  фахівці   встановили невиліковну хворобу, на тлі якої розвинувсь цукровий діабет.

"3 роки його важких хвороб і щоденних процедур! Але він боровся до самого кінця! Вже влітку було відомо, що він перейшов на термінальну стадію одного зі своїх захворювань (ниркова недостатність), але завдяки рекомендаціям лікарів — Солома виграв ще кілька місяців життя! На жаль, його котячий вік закінчився", — повідомив  Білан.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського співака екстрено госпіталізувалиВ державі-агресорці  РФ  повідомляють  про те, що  госпіталізували  артиста Діму Білана, що  як і чимало схожих "хороших росіян"  не оприлюднюють свої думки  про військове вторгнення  в Україну і про  те, що війну почала РФ. Про це свідчить повідомлення  на сторінці  російської зірки  в соціальних мережах.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що російський композитор вперше з'явився на публіці після інфарктуРосійська знаменитість, 63-річний  виконавець і композитор Ігор Ніколаєв,  що знаходився на лікуванні в  реанімації через наявні  проблеми з серцем, появився  на днях  в колі своїх знайомих.

Перші фотографії  російського співака  з'явились в соціальній  мережі. За повідомленням  російських медіа, відомий музикант  не  зробив паузу у  запланованих виступах,  так і в соціальному житті. При цьому, він з’явивсь  серед  своїх друзів під час застілля. Фанати Ніколаєва вже  повідомляють, що їх музичний кумир  відчутно схуд.

Важливо, що  на початку року   російську знаменитість  доставили до лікарні,  підозрюючи при цьому  інфаркт.  Ніколаєву було встановлено  два стенти, стабілізовано стан і  тільки після цього виписали додому.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини