Головна Новини Світ Росія Кістки від покійника: Французьке посольство в Москві отримало дивний конверт
commentss НОВИНИ Всі новини

Кістки від покійника: Французьке посольство в Москві отримало дивний конверт

Уже не вперше подібні пакунки надходять в посольство від того ж самого покійника

13 квітня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомило російське державне пропагандистське агентство ТАСС з посиланням на власні джерела, пишуть "Коментарі".

Кістки від покійника: Французьке посольство в Москві отримало дивний конверт

Французьке посольство у Москві отримало посилку з кістками

Кістки у посилці виявили охоронці посольства за допомогою сканера. Її не стали відкривати в приміщенні, винесли за межі посольства та викликали поліцію, інформує ресурс країни-терористки.

"Як з’ясувалося згодом, всередині посилки, припускається, були кістки дрібної тварини або птиці у білому пакеті із написом "Пошта Росії", а відправником цього "натяку" вказаний П'єтро Нотаріанні, італійський продюсер, який помер ще у 2006 році", - пишуть росЗМІ.

За їхніми даними, у червні 2022 року посольство Франції у Москві отримало аналогічну посилку з кістками, бахилами та ще й листом французькою мовою. Ще одне не менш дивне відправлення прибуло минулого року у грудні - з мертвою мишею та мертвим павуком.

Обидві торішні посилки також надсилали від імені покійного Нотаріанні", - пишуть пропагандисти.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що торік в Іспанії затримали відправника листів із вибухівкою в різні посольства. Поліцейські Іспанії затримали чоловіка, якого підозрюють в розсиланні листів з піротехнічними матеріалами, в тому числі на адресу посольства України.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що в Росії наприкінці 2022 року напали на посольство. Його закидали кувалдами. Невідомі особи в масках закидали посольство Фінляндії в Москві. Поліція не втручалася. Зловмисники втекли з місця нападу.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — посольства України в кількох країнах отримали закривавлені пакунки. Що в них було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини