Головна Новини Світ Росія Кремль боїться протестів дружин мобілізованих: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль боїться протестів дружин мобілізованих: деталі

У російських владних кабінетах все більше побоюються протестів дружин чоловіків, яких мобілізували на війну проти України

20 листопада 2023, 20:14
Поділіться публікацією:

Диктатор Володимир Путін і його оточення бояться стихійних мітингів дружин мобілізованих, які можуть спалахнути перед президентськими виборами в РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це з посиланням на власні джерела пишуть російські видання "Коммерсантъ" та The Insider.

Кремль боїться протестів дружин мобілізованих: деталі

У Путіна бояться мітингів дружин мобілізованих напередодні президентських виборів. Фото з відкритих джерел

Наприкінці минулого тижня в РФ пройшов закритий захід для російських посадовців з регіонів, пише "Коммерсантъ". За інформацією видання, захід був, зокрема, присвячений питанням підготовки до майбутніх виборів президента Росії, які пройдуть у березні 2024 року.

Російських віце-губернаторів проінстуктували, які методи та теми можуть бути використані для "розкачування човна" в РФ. У переліку таких ризиків в Кремлі назвали настрої жінок, чиї близькі і рідні беруть участь у війні проти України.

Джерела The Insider розповіли, що Кремль регулярно вказує регіональним чиновникам, що вкрай важливо не допустити мітингів дружин мобілізованих, навіть не чисельних.

"Поставлено завдання за всяку ціну блокувати зовнішній протест. Вмовляти, обіцяти, платити. Що завгодно, аби на вулицю не вийшло навіть 50 осіб", — розповів виданню інсайдер у російських владних кабінетах.

Раніше портал "Коментарі" писав, що міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров пригрозив "обрусінням" усім країнам-сусідкам РФ. Лавров заявив, що Росія має намір "нав'язувати" російську мову шляхом розширення освітніх програм, насамперед у прикордонних з Росією країнах.

Також видання "Коментарі" повідомляло, як у Кремлі відреагували на закриття кордону Фінляндією. Там заявили, що причини, які озвучує Фінляндія, пояснюючи цим рішення про закриття кордону, просто придумані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини