Головна Новини Світ Росія Кремль кличе Україну на переговори, але Путін має умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль кличе Україну на переговори, але Путін має умову

Прес-секретати Путіна Пєсков заявив, що Захід, як і раніше, не дає можливості Україні самій включитися в переговори щодо врегулювання конфлікту

3 липня 2022, 15:35 comments15240
Поділіться публікацією:

Росія сподівається, що переговори між Москвою та Києвом щодо мирного врегулювання військового конфлікту незабаром відновляться, але це станеться у тому випадку, якщо в Україні нарешті зрозуміють вимоги, які озвучує Кремль. Як інформує портал "Коментарі", про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, слова якого цитує російське пропагандистське видання "РІА Новини", а також низка інших російських ЗМІ.

Кремль кличе Україну на переговори, але Путін має умову

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Київ має зрозуміти умови РФ, погодитися на них і сісти за стіл переговорів, зафіксувати документ", – заявив рупор Кремля.

Пєсков висловив думку, що переговори між Росією та Україною вже могли б відбутися, якби не позиція Заходу на чолі з Вашингтоном, який робить усе, лише б військові дії в Україні продовжувалися.

За словами Пєскова, це нібито західні союзники України не дають українцям права самостійно ні говорити, ні думати про мир.

Важливо зрозуміти, що Пєсков не заявив про переговори, на яких можна дійти якогось компромісного рішення, заявив про переговори, які фактично означають капітуляцію України, адже йдеться про те, щоб прийняти умови Кремля на цих переговорах, підписавши відповідний документ.

Прес-секретар Путіна заявив, що хоч зараз переговори і поставлені на паузу, але він вірить, що здоровий глузд почне переважати і на Заході перестануть опиратися мирним переговорам щодо України. 

Читайте на порталі "Коментарі" — гучні вибухи у російському Бєлгороді: руйнування 11 багатоповерхівок та приватних будинків – є загиблі, росіяни звинувачують Україну та говорять про обстріл.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна заявили, що частину "спецоперації" виконано – Луганщину окуповано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини