Головна Новини Світ Росія Кремль реагує на можливість обрання Камали Гарріс президенткою США
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль реагує на можливість обрання Камали Гарріс президенткою США

З'явилась реакція Кремля на Камалу Гарріс, як можливу заміну Джо Байдена на президентських перегонах у США.

22 липня 2024, 13:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Після зняття Джо Байдена з президентських перегонів головною конкуренткою Дональда Трампа вважається віцепрезидентка США Камала Гарріс. У Кремлі відреагували на можливість обрання Гарріс президенткою США та заявили про її "недружню риторику" про Росію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль реагує на можливість обрання Камали Гарріс президенткою США

Дмитрій Пєсков про Камалу Гарріс. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Росія не може наразі дати оцінку Камалі Гарріс.

"На цю мить ми не можемо оцінювати якось потенційну кандидатуру пані Гарріс з погляду наших двосторонніх відносин, бо досі якогось її внеску у наші відносини не було помічено", — сказав Пєсков.

Однак, представник Путіна заявив, що у своїх заявах Гарріс неодноразово критикувала Росію.

"Були деякі заяви, які рясніли риторикою досить недружньою нашій країні, але інших якихось її дій щодо двосторонніх відносин, зі знаком плюс або зі знаком мінус, ми не фіксували досі", — наголосив Пєсков.

Також речник Кремля додав, що попри відмову Байдена брати участь в президентських перегонах, США й надалі будуть допомагати Україні у війні проти Росії. Однак, за словами Пєскова, це "не може вплинути на результат" так званої "спеціальної військової операції".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії відреагували на відмову Байдена знову спробувати стати президентом США та позмагатись за це з Дональдом Трампом.

Також "Коментарі" писали, чи справді Камала Гарріс має більше шансів на перемогу на виборах президента США, ніж Джо Байден. Останні опитування показали її шанси на перемогу у протистоянні з Дональдом Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини