Головна Новини Світ Росія Кремль відповів на заяви Макрона про залежність Росії від Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відповів на заяви Макрона про залежність Росії від Китаю

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на слова президента Франції, який вказав на залежність Росії від Китаю.

15 травня 2023, 14:25 comments3176
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що Росія стає все більш залежною від Китаю. На такі повідомлення з Франції відреагував представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль відповів на заяви Макрона про залежність Росії від Китаю

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Еммануель Макрон сказав, що Російська Федерація "увійшла у форму підпорядкування щодо Китаю". Таку заяву французький президент пояснив тим, що Захід все більше уникає контактів з Росією та дотримується санкційних заходів після вторгнення російських солдатів в Україну.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на заяви Макрона про залежність Росії від Китаю.

"Москва категорично не погоджується з думкою Парижа про васальну залежність РФ від Китаю", — сказав Дмитрій Пєсков та додав, що зв’язки Росії з Китаєм є зв’язками стратегічного партнерства і не мають нічого спільного із залежністю.

Нагадаймо, що попри заяви Кремля, економіка Росії все більше залежить від Китаю. Цікаво, що починаючи з лютого 2023 року саме китайський юань обігнав долар і став найпопулярнішою валютою в Російській Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль погрозливо відреагував на приїзд Зеленського до Великобританії. Представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков пригрозив Києву додатковими складностями у ході війни.

Також "Коментарі" писали, що подібна реакція Кремля була і на прибуття в Україну нової далекобійної зброї від союзників. Тоді Дмитрій Пєсков заявив, що слід очікувати відповіді від Росії на такі дії партнерів України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини