Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на можливі поставки зброї з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на можливі поставки зброї з Китаю

У Кремлі з'явилась реакція від офіційних осіб про можливість Китаю надати військову техніку для Російської Федерації.

27 лютого 2023, 13:21 comments1672
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор ЦРУ Вільям Бернс повідомив, що Китай серйозно розглядає можливість постачати зброю Російські Федерації. На такі повідомлення відреагували у Кремлі, проте не захотіли коментувати цю ситуацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Кремль відреагував на можливі поставки зброї з Китаю

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Кілька міжнародних видань посилаючись на свої джерела заявили, що Пекін почав обговорювати варіант постачати зброю до Москви. Цю інформацію підтвердив також керівник ЦРУ Вільям Бернс, а німецьке видання Der Spiegel повідомило, що Китай збирається надіслати дрони до Росії. Усі ці звинувачення заперечує китайська сторона.

Під час пресбрифінгу 27 лютого у прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова запитали про можливість Китаю відправити безпілотники та боєприпаси для Російської Федерації.

"Не бачу потреби коментувати. Ця інформація була спростована китайською стороною", – заявив Пєсков.

Тоді російському урядовцю поставили питання про те, чи Москва подавала запит з проханням до Пекіну про надання військової допомоги, проте Пєсков знову відповів, що вся інформація спростована Китаєм, а йому особисто немає що додати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що держсекретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен розповів, які дві країни зупинили Путіна від застосування ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали, що напад Російської Федерації спричинив наймасштабніші порушення прав людини у наш час. Таку інформацію озвучив генсек ООН Антоніу Гутерреш під час виступу на конференції присвяченій 75-річчю з часу підписання декларації про права людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини