Головна Новини Світ Росія Лавров заявив, що Зеленський свої заяви робить «не від великого розуму»
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заявив, що Зеленський свої заяви робить «не від великого розуму»

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розкритикував заяви президента Зеленського

1 вересня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що частина заяв президента Зеленського робиться "не від великого розуму". Так Лавров охарактеризував сказане українським президентом на історичні теми, а також його висловлювання про "найбрудніший у світі" російський газ. Як інформує видання "Коментарі", про це пише ТАСС з посиланням на виступ Лаврова перед студентами і викладачами МГІМО.

Лавров заявив, що Зеленський свої заяви робить «не від великого розуму»

Сергій Лавров Фото: із відкритих джерел

За словами Сергія Лаврова, в сусідній Україні продовжують дивувати, коли намагаються привласнити назву Русь або, коли намагаються привласнити собі свято Хрещення Русі. Дипломат зазначив, що ці заяви дуже засмучують.

Сергій Лавров також додав, що дивує і сам Володимир Зеленський, який робить суперечливі заяви або такі, які не зробиш від великого розуму.

Російський дипломат вважає, що Україна показує свою неприязнь до всього російського лише з однією метою — і далі отримувати від Заходу фінансове підживлення, мати підтримку Заходу. Фактично, впевнений Лавров, Україна використовує Захід для того, щоб виводити з рівноваги Росію, зміщувати увагу з важливих проблем на ті, які не варто навіть обговорювати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — маючи на увазі Україну Сергій Лавров заявив, що з запуском "Північного потоку-2" все зміниться. Країни-транзитери російського газу більше не будуть диктувати умови транзиту і будуть відштовхуватися від тих реалій, які є.

Читайте на "Коментарях" — Сергій Лавров зухвало відреагував на слова президента Зеленського про жителів Донбасу , які в разі підтримки Росії, повинні подумати про те, щоб змінити місце проживання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини