Головна Новини Світ Росія Лавров зробив нову заяву через розширення НАТО та звинуватив Швецію та Фінляндію
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зробив нову заяву через розширення НАТО та звинуватив Швецію та Фінляндію

Лавров звинуватив Швецію та Фінляндію в раптовій здачі нейтралітету

11 липня 2023, 18:46 comments1268
Поділіться публікацією:

Очільник дипломатичного відомства Росії Сергій Лавров зробив нову заяву через розширення НАТО, зокрема, він звинуватив Швецію та Фінляндію в здачі свого нейтралітету нібито заради інтересів НАТО. Таку заяву він зробив під час спільної пресконференції з главою МЗС Оману, повідомляють російські ЗМІ.

Лавров зробив нову заяву через розширення НАТО та звинуватив Швецію та Фінляндію

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Лавров заявив, що сильно "здивувався".

"Вразила та швидкість, з якою і Фінляндія, і Швеція відмовилися від свого нейтрального статусу, від тих переваг, які цей нейтральний статус довгі десятиліття їм надавав", — сказав Лавров.

Він знову звинуватив США, заявивши, що керівництво двох країн пожертвувало інтересами фінів і шведів, аби забезпечити гегемонію Заходу на континенті "на віки вічні".

На його думку, бажання Фінляндії та Швеції приєднатися до НАТО пояснюється "положенням повного підпорядкування США".

"Всі національні інтереси і фінської, і шведської держав були принесені в жертву необхідності згуртувати весь Захід у боротьбі, в даному випадку, проти Росії", — сказав глава МЗС РФ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лавров зробив нову цинічну заяву про теракт на ЗАЕС.Керівник російського  МЗС  Сергій Лавров дав  відповідь  на запитання про те, що  Запорізьку  атомну  станцію замінувала  Росія. До слова, українські  розвідники володіють   інформацією про те, що  окупанти з РФ  планують  підірвати ЗАЕС, що спричинить до  викиду радіації.

Також "Коментарі" писали про те, що Лавров видав нові погрози щодо війни в УкраїніОчільник   російського МЗС Сергій Лавров все видає погрози НАТО, сили якого, як говорить  його хвора уява, ніби воюють в Україні, та переконує продовжити так звану "СВО" на українській території.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини