Головна Новини Світ Росія Літак вилетів з Москви до Вашингтона: Захарова повідомила, хто на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак вилетів з Москви до Вашингтона: Захарова повідомила, хто на борту

Речниця МЗС РФ Марія Захарова пояснила ситуацію з вильотом російського літака з Москви до Вашингтона.

27 червня 2023, 17:10 comments23875
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вранці, 27 червня російський спеціальний літак вилетів зі столиці Росії до Сполучених Штатів. Така подія викликала різні припущення щодо причин польоту. Речниця МЗС РФ Марія Захарова вказала, хто перебуває на борту літака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Літак вилетів з Москви до Вашингтона: Захарова повідомила, хто на борту

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Прессекретарка російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова повідомила, що таким чином здійснюється ротація дипломатичного персоналу, який вилетів до Сполучених Штатів.

"Літак, що летить до Вашингтона, вивезе російських дипломатів, яким наказано покинути США у зв'язку із завершенням трирічного перебування", — сказала Захарова.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова стверджує, що російських дипломатів не виганяли зі Сполучених Штатів, а США обмежили роботу росіян.

"Російські дипломати залишають США не через видворення, а через обмеження Вашингтона на роботу російських закордонних представництв", — повідомила Марія Захарова.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Кремль відреагував на рішення Норвегії вислати дипломатів Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали, що після повстання засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина Путін намагався зміцнити свої позиції розмовляючи зі світовими лідерами. Наразі відомо, що російський президент встиг поговорити з шістьма такими політиками, зокрема це стосується президента Білорусі Олександра Лукашенка, лідера Туреччини Реджепа Ердогана та інших. Більшість з них висловили свою підтримку Путіну та вказали, що повстання Пригожина це внутрішні справи Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини