Головна Новини Світ Росія "Людям властиво помирати". У Путіна не бачать нічого особливого у смерті Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Людям властиво помирати". У Путіна не бачать нічого особливого у смерті Навального

Наришкін не вважає смерть опозиціонера чимось надзвичайним

5 березня 2024, 23:58
Поділіться публікацією:

Керівник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін пояснив смерть російського опозиціонера Олексія Навального тим, що "рано чи пізно життя закінчується".

"Людям властиво помирати". У Путіна не бачать нічого особливого у смерті Навального

Навальний загинув у тюрмі. Фото з відкритих джерел

"Я не думаю, що це якийсь спеціальний задум. На жаль, люди мають особливість помирати, рано чи пізно життя закінчується. Помер Навальний своєю смертю. Не думаю, що якісь сили на Заході причетні до його смерті", — заявив Сергій Наришкін.

Реакцію західних країн на раптову смерть опозиціонера глава СЗР назвав "сатанинськими танцями навколо труни з Навальним".

Як відомо, 16 лютого Олексій Навальний загинув у колонії №3 в селищі Харп. 1 березня Навального поховали в Москві на Борисовському кладовищі. На прощання з політиком прийшли кілька тисяч людей. ЄС і США назвали відповідальною за загибель політика російську владу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Чехія законтрактувала для ЗСУ першу партію снарядів, які вже за кілька тижнів можуть доставити в Україну, повідомив гендиректор з питань оборонної політики Ян Іреш. Він не розкрив інформацію про те, які саме європейські країни є учасниками відповідної ініціативи Чехії. Ян Іреш також не розповів, в якій країні будуть закуплені боєприпаси.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що без американської допомоги Росія отримає стратегічну перевагу над Україною, що може закінчитися трагедією, заявив колишній головнокомандувач Збройних сил США Марк Міллі. Він закликав членів Республіканської партії розблокувати допомогу Україні. Інакше, за його словами, світовий порядок, заснований на принципах демократії, може отримати "смертельний удар". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини