Головна Новини Світ Росія Маргінали і прихильники теорії змови: У Москві збиралися русофіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Маргінали і прихильники теорії змови: У Москві збиралися русофіли

На з'їзд русофілів до Москви приїхали прихильники теорій змови і політичні маргінали

16 березня 2023, 23:39 comments1403
Поділіться публікацією:

Кирило та Путін надіслали привітання учасникам Міжнародного руху русофілів. На з’їзд же зібралися 90 делегатів, серед яких було багато прихильників теорій змови. Серед "русофілів" — американський актор Стівен Сігал, онук колишнього президента Франції Шарля де Голля, а також італійська принцеса та науковиця, відома своїми перекладами Толкіна і заявами про те, що європейських хлопчиків заохочують одружуватися з коровами, пишуть "Коментарі".

Маргінали і прихильники теорії змови: У Москві збиралися русофіли

У з'їзді "Міжнародного руху русофілів" взяли участь близько 90 іноземців

Раніше де Голль уже виступав зі скандальними заявами про війну в Україні Минулого місяця він сказав, що Захід, "на жаль, дозволив Зеленському, його олігархам і неонацистським військовим групам затягнутися в спіраль війни".

Відкрив з’їзд колишній болгарський парламентарій Ніколай Малінов, який перебуває під санкціями США. Він сказав, що настав час "силам світла перемогти сили темряви". Актор Стівен Сігал на з'їзді заявив, що він "на 100% русофіл і на мільйон відсотків росіянин".

Пьер де Голль, онук французького президента, говорив і про свого діда, зазначаючи, що той усвідомлював необхідність у союзництві Європи і Франції з Росією. А зрештою заявив, що приїхав до Москви, "щоб сприяти миру і дружбі".

"Я вірю, що цей конфлікт був спровокований і викликаний англосаксонськими інтересами... Я думаю, що це наражає світ на глибоку небезпеку, і я тут, щоб боротися з цим", — сказав він.

Серед виступаючих була італійська принцеса Вітторія Алліата ді Вільяфранка. Найвідоміша вона тим, що першою переклала книгу "Володар кілець" Джона Толкієна італійською. У своїй промові вона сказала, що "русофобія" була створена для "нових формул колонізації" і порівняла "русофобію" з висадкою США на Сицилію під час Другої світової війни, яку вона назвала приводом для поширення впливу Вашингтона.

А свій приїзд до Москви на з’їзд русофілів, пояснила бажанням відвідати російську імператорську сім'ю.

"Я двоюрідна сестра Романових, — сказала вона. — Я бачу Путіна кращим за Байдена, але я велика подруга зведеної сестри Обами. У світі є інші люди, які поділяють вашу думку і погляд на світ... і це легко зробити сільській леді із Сицилії, яка дивиться із занепокоєнням на свого сина, який хоче одружитися з коровою".

З'їзд "Міжнародного руху русофілів" відбувся напередодні в Москві. На ньому, зокрема, виступив глава МЗС Росії Сергій Лавров, а президент Росії Володимир Путін та Патріарх Кирил просто направили послання до учасників.

"Коментарі" також писали про те, що Корольова публічно показала свою позицію щодо війни в Україні та обрала Росію.

Повідомляв портал "Коментарі" і те, що зірка "Сватів" на всю Росію заявила, що Зеленський хоче вбити її дітей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — для чого ФСБ РФ таврує військову техніку та обладнання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини