Головна Новини Світ Росія Мати російської акторки, яка померла від раку, покинула будинок її чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати російської акторки, яка померла від раку, покинула будинок її чоловіка

Дочка Анастасії Заворотнюк повідомила, що вона з бабусею поїхала в Нижегородську область

23 липня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Анна Заворотнюк, старша донька російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка нещодавно померла від пухлини головного мозку, поділилася зі своїми шанувальниками новиною про те, що вмовила свою бабусю Валентину на подорож. Мати Анастасії живе разом із чоловіком покійної акторки Петром Чернишовим.

Мати російської акторки, яка померла від раку, покинула будинок її чоловіка

Матір Анастасії Заворотнюк (фото з відкритих джерел)

Анна розповіла у своїх соцмережах, що зараз вони з бабусею перебувають у Нижегородській області, де вже встигли побачитися з родичами, а далі планують відвідати Казань.

"Востаннє була в цих краях близько шести років тому. Ми подорожуємо машиною, і для мене це перший досвід автотуру. Але мені подобається! Зручно", — поділилася Анна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чоловік померлої від раку російської акторки почав судитися за її нерухомість Анастасія Заворотнюк, російська актриса і ведуча, померла 30 травня після тривалої боротьби з онкозахворюванням. Її чоловік, фігурист Петро Чернишов, наразі судиться за нерухомість Заворотнюк. Він подав позов до забудовника через невиконання зобов'язань у пайовому будівництві. 

Заворотнюк володіла особняком у Крекшино вартістю 120 мільйонів рублів, який переписала на свою молодшу дочку та маму. Дві квартири в Москві були визначені середньому синові та старшій доньці. Чернишов, ймовірно, зосереджений на вирішенні юридичних питань, що виникли після смерті дружини.

Також "Коментарі" писали про те, що діти російської акторки, що померла від раку, можуть вигнати з дому її чоловіка. Російські пропагандисти і далі  розповідають  про те, як житиме  родина  Анастасії Заворотнюк,  після  того, як вона померла. Як стверджує  7 днів, чоловік  телезірки може залишитись  без житла. За інформацією видання,  будинок артистки, де вона  мешкала останні роки, вона  відписала своїм старшим дітям — дочці Анні та синові Майку.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини