Головна Новини Світ Росія Медведєв цинічно заявив, що дружина Навального чекала на його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв цинічно заявив, що дружина Навального чекала на його смерть

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв вважає, що дружина російського опозиціонера Юлія Навальна чекала на смерть Навального.

22 лютого 2024, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що не може нічого хорошого сказати про Навального після його смерті. Крім того, російський політик вважає, що дружина Навального Юлія, чекала на смерть опозиціонера, щоб почати власну політичну кампанію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв цинічно заявив, що дружина Навального чекала на його смерть

Дмитрій Медведєв про смерть Олексія Навального. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв виступив перед російськими журналістами, де зробив кілька пропагандистських заяв. Колишній президент РФ різко відреагував на смерть російського опозиціонера Олексія Навального.

"Як заведено говорити про померлих: або хороше, або нічого. Нічого хорошого про нього я сказати не можу!", — сказав Медведєв.

Далі Дмитрій Медведєв цинічно висловився про Юлію Навальну вказавши, що вона очікувала на смерть чоловіка для корисливих цілей.

"Подивіться на усміхнене обличчя вдови Навального. Таке відчуття, що вона чекала цієї події усі ці роки, щоб розпочати своє політичне життя. Вона про це вже сказала", — заявив Медведєв.

Нагадаємо, що після смерті російського опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії, його дружина записала відео. У ньому Юлія Навальна звинуватила Путіна у смерті її чоловіка та заявила, що буде продовжувати справу Навального, попри те, що не планувала вдаватись до таких дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін після смерті Навального нагородив російського чиновника, який відповідає за виконання покарань в Росії.

Також "Коментарі" писали, що донька іншого російського опозиціонера, якого вбили чотирма кулями в спину поблизу Кремля, закликала президента США помститись за смерть Олексія Навального виділивши допомогу для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 лютого 2024, 13:01

Вірити Медведеву що нашому корумпованому Ze! Так само наша велич Культ особи чекає падіння ракет на цивільних щоб відосики записати.


Новини