Головна Новини Світ Росія "Виконав бажання Путіна": президент РФ нагородив російського чиновника після смерті Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Виконав бажання Путіна": президент РФ нагородив російського чиновника після смерті Навального

Путін нагородив Валерія Бояринєва, який відповідає за виконання покарань у РФ. Крім того, під наглядом російського генерала були закатовані українські військовослужбовці.

20 лютого 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через три дні після раптової смерті Навального в російській колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Володимир Путін присвоїв першому заступнику директора Федеральної служби виконання покарань Росії Валерію Бояринєву спеціальне звання генерал-полковника. Відповідна постанова опублікована на офіційному сайті російського уряду.

"Виконав бажання Путіна": президент РФ нагородив російського чиновника після смерті Навального

Путін нагородив Валерія Бояринєва. Фото з відкритих джерел

Валерій Бояринєв отримав унікальну нагороду з рук Володимира Путіна. Першого заступника директора Федеральної служби виконання покарань Росії нагородили лише через три дні після раптової смерті Олексія Навального. 

Громадський гуманітарний проєкт Gulagu.net, який був створений правозахисником Володимиром Осєчкіним у Росії відреагував на призначення Валерію Бояринєву нового звання. За їх словами, Бояринєв "виконав бажання Путіна", яке полягало у фізичному усунені головного політичного опонента президента Росії.

Крім того, під керівництвом Валерія Бояринєва, за інформацією Gulagu.net, відбувались катування українських військовополонених.

"Під наглядом Бояринєва було закатовано сотні українських військовополонених, багатьох з них змусили зізнатися в геноциді та розстрілу мирного населення", – пише Gulagu.net.

Валерій Бояринєв народився 2 вересня 1970 року в місті Березівка на території Красноярського краю Росії. У 2002 році Бояринєв здобув додаткову освіту, закінчивши Академію управління МВС Росії. У 2005–2010 роках обіймав посаду заступника начальника Головного управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Красноярському краю. Потім був переведений до Москви і призначений начальником відділу організації діяльності в'язниць і слідчих ізоляторів. Указом Володимира Путіна від 8 червня 2015 року чиновник обійняв посаду заступника директора Федеральної служби виконання покарань. У липні 2022 року призначений першим заступником директора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії сталась чергова загадкова смерть посадовця та бізнесмена, який пов'язаний з кремлівською владою.

Також "Коментарі" писали про доньку застреленого російського опозиціонера, яка просить Байдена помститись за смерть Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини