Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав Байдена "кульгавою качкою" і розкритикував Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав Байдена "кульгавою качкою" і розкритикував Гарріс

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв критикує Джо Байдена та віцепрезидентку США Камалу Гарріс.

28 липня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що кандидатура Камали Гарріс як президента США однаково погана для Росії — на рівні з Джо Байденом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв назвав Байдена "кульгавою качкою" і розкритикував Гарріс

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв різко відгукнувся про Камалу Гарріс та Джо Байдена, яких назвав "некомпетентними" політиками без критичного мислення.

"Якщо порівнювати нинішнього немічного президента і його можливу наступницю молодше, на думку спадає лише одне: "обидва гірші". Головне, що ріднить цих двох політиків, аж ніяк не їхня приналежність до демократичної партії США, а повна некомпетентність разом із непомірними особистими амбіціями та відсутністю критичного мислення", — сказав Медведєв.

Російський політик продовжив критикувати Байдена та назвав його "кульгавою качкою". Однак, Медведєв занепокоївся, що американський президент в останні місяці перебування на посаді має можливість приймати рішення, які не будуть впливати на нього, як кандидата в президенти.

"Поки йому підбирають заміну, немічний і президент, який ні на що не впливає, займатиме свою посаду — мабуть, так зручніше. Він у повному розумінні став кульгавою качкою. Однак на ці пів року у нього повністю розв'язані руки", — сказав Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медведєв зроби визнання щодо війни в Україні. За словами російського політика Москва давно планувала військовий конфлікт на українських територіях та накопичувала для цього достатню кількість ресурсів.

Також "Коментарі" писали про головні заяви віцепрезидентки США Камали Гарріс про Україну та війну, яку почала Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини