Головна Новини Світ Росія Медведєв погрозливо відреагував на відправку британських військ до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрозливо відреагував на відправку британських військ до України

Російський політик Дмитрій Медведєв пригрозив, що армія РФ буде вбивати британських солдатів.

1 жовтня 2023, 11:20 comments2303
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв пригрозив Британії та заявив, що їх солдати в Україні будуть "безжально знищуватись" силами РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Медведєва у соціальних мережах.

Медведєв погрозливо відреагував на відправку британських військ до України

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс розповів, що Лондон готовий відправляти своїх військових в Україну, де вони б проводили навчання для бійців ЗСУ. Крім того, Шеппс закликав британські компанії відкривати свої фабрики в Україні для виробництва зброї. На ці заяви відреагував колишній президент Росії Дмітрій Медведєв та заявив, що британські військові стануть "легальною ціллю" для російських сил.

"Чудово розуміючи, що вони безжально знищуватимуться. Причому вже не як найманці, а як британські натовські фахівці", — пригрозив Медведєв.

Також з’явилась реакція Медведєва на слова керівниці комітету з оборони Німеччини, яка вимагає від Шольца надати Україні ракети Тaurus з можливістю застосовувати їх по території Росії.

"В такому разі й удари по німецьких заводах, де ці ракети роблять, повністю відповідатимуть міжнародному праву", — вкотре пригрозив російський політик.

Крім того, Медведєв заявив, що саме Захід збільшує ескалацію та веде світ до третьої світової війни. Ці заяви прозвучали попри те, що саме Росія розпочала війну в Україні та вчиняє воєнні злочини, зокрема обстрілює цивільні об'єкти, депортує дітей на свою територію та катує українських полонених.

Нагадаємо, що заступник голови Радбезу РФ Медведєв періодично публікує дописи у яких погрожує по інших країнах завдати ядерного удару. 

Раніше портал "Коментарі" писали, що колишній президент РФ назвав росіян людьми другого сорту.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який розповів, скільки росіян готові воювати проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини