Головна Новини Світ Росія Медведєв показав на фото, яке в Кремлі бачать Україну після завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв показав на фото, яке в Кремлі бачать Україну після завершення війни

Дмитро Медведєв знову озвучив маразматичні думки щодо поділу України

28 липня 2022, 18:47 comments2799
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв продовжує виносити на публіку свої маячні думки про захоплення України за підсумками так званої "військової спецоперації". Так сьогодні, реагуючи на заяву президента України Володимира Зеленського про відновлення територіальної цілісності України, включно з окупованими районами Донецької та Луганської областей, а також із Кримом, Медведєв їдко заперечив, що це лише фантазія українського керівництва, спричинена "психотропними препаратами".

Медведєв показав на фото, яке в Кремлі бачать Україну після завершення війни

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Також Медведєв опублікував у себе в телеграмі два фото. На першому карта України в межах загальновизнаних кордонів 1991 року. Це фото Медведєв підписав фантазією президента Зеленського. А на другому фото заступник голови Ради безпеки Росії показав карту України, якою, як заявив Медведєв, бачать її західні аналітики, які, мабуть, працюють у Кремлі.                           

Варто зазначити, що Дмитро Медведєв уже не вперше публічно заявляє про бажання країни-агресора окупувати всю територію України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков прокоментував заяву ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна про бажання захопити все місто України, включаючи Чернігів, Київ, Одеську і навіть Луцьку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олександр Лукашенко загрожує, але страшно боїться війни в Україні – чому настав час ЗСУ бити Білоруссю.

"Коментарі" писали раніше – корупціонерам приготуватися: чого чекати від нового глави САП – чому Захід таки дотиснув Банкову.

Медведєв показав на фото, яке в Кремлі бачать Україну після завершення війни - фото 2

Фото Телеграм-канал Дмитра Медведєва

Медведєв показав на фото, яке в Кремлі бачать Україну після завершення війни - фото 3

Фото Телеграм-канал Дмитра Медведєва



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини