Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив ядерною зброєю: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив ядерною зброєю: яка причина

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв заявив, що РФ буде атакувати ядерною зброєю по Україні у випадку ударів по території Росії.

11 січня 2024, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дмитрій Медведєв вкотре використав погрози застосувати ядерну зброю по Україні. Цього разу російський політик відреагував на заяви про можливе застосування далекобійних ракет для ударів по території Росії з метою знищувати російське озброєння.

Медведєв пригрозив ядерною зброєю: яка причина

Дмитрій Медведєв погрожує застосувати ядерну зброю. Фото з відкритих джерел

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв, якого неодноразово підозрювали у зловживанні алкоголем, в черговий раз використав недипломатичні образи в бік України.

"Тут окремі тупоголові вояки з Бандеростану домовилися до того, що найкращий метод боротьби з Росією – знищення переданими Заходом ракетами великої дальності наших пускових установок по всій території Росії", — пише Медведєв у соціальних мережах.

Як наслідок російський політик пригрозив, що в такому випадку Росія може використати ядерну зброю.

"Що це означає? Та лише одне – вони ризикують нарватися на дію п. 19 Основ державної політики Росії у сфері ядерного стримування: "агресія проти Російської Федерації із застосуванням звичайної зброї, коли під загрозу поставлено існування держави"", — погрожує Медведєв та додає, що це буде "очевидна підстава" для використання ядерної зброї з боку Росії

Зазначимо, що європейські політики неодноразово заявляли необхідність передати більше далекобійних ракет Україні, але з умовою застосовувати західну зброю лише на території України. Однак президент Естонії Алар Каріс виступив проти обмежень на використання Україною західної зброї проти "військових цілей" на території Росії. Естонський лідер пояснює, що Росія своєю військовою агресією "кинула виклик усьому західному світу". 

Нагадаємо, що Дмитрій Медведєв неодноразово погрожував застосувати ядерну зброю у різних випадках, зокрема через атаки по Кримському мосту, ударів по Росії та інше. Однак, після подібних атак, російський політик не коментував ситуацію щодо застосування ядерної зброї по Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв видав нову порцію маячні. Цього разу дісталося французам.

Також "Коментарі" писали, що Дмитрій Медведєв назвав найважливішу ціль Росії у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини