Головна Новини Світ Росія Медведєв уже погрожує Німеччині за втрачені території у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв уже погрожує Німеччині за втрачені території у Курській області

Екс-президент РФ пригрозив Німеччині російськими танками у Берліні

10 серпня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:

Одіозний заступник голови Ради нацбезпеки РФ Дмитро Медведєв загрожує Німеччині, що російські танки можуть з'явитися біля Рейхстагу в центрі Берліна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Дмитро Медведєв написав у соцмережі Х.

Медведєв уже погрожує Німеччині за втрачені території у Курській області

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

"Німецька газета Bild опублікувала реваншистську статтю, в якій гордо повідомляє про повернення німецьких танків на російську землю. У відповідь ми зробимо все, щоб нові російські танки з'явилися на Площі Республіки", — написав колишній президент Росії.

Варто зазначити, що Площа Республіки розташована в центрі німецької столиці Берліна, перед будівлею Рейхстагу.

У статті "Bild", про яку згадує Дмитро Медведєв, йдеться про військову операцію в Курській області, зупинити росіянам яку все ніяк не вдається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заклик представника опозиційного Християнсько-демократичного союзу (ХДС) прем'єр-міністра німецької землі Саксонія Міхаеля Кречмера до зменшення військової допомоги Україні викликав жорстку критику, зокрема з боку його власної партії. Про це повідомляє "Spiegel".

Заступник лідера парламентської фракції ХДС у Бундестазі Йоган Вадефул у відповідь на коментарі Кречмера заявив, що Німеччина зобов'язана підтримувати "країну, в яку вона сама вторглася під час Другої світової війни".

"Ми стоїмо на боці свободи, і ми виконаємо свій обов'язок. Це чітка та незмінна позиція ХДС", – наголосив політик.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна в рамках війни з Росією може оборонятися не лише на своїй території. Це передбачено міжнародним правом. Про це йдеться у коментарі Міністерства закордонних справ Німеччини для видання "Politico".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини