Головна Новини Світ Росія Медведєв відреагував на план вступу України до НАТО під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на план вступу України до НАТО під час війни

Російський політик критикує можливість приєднання України до НАТО під час військових дій проти Росії.

12 листопада 2023, 12:22 comments2647
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен запропонував план, за яким Україна стане членом НАТО під час війни проти Росії. На такі ідеї відреагував заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв.

Медведєв відреагував на план вступу України до НАТО під час війни

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Расмуссен закликав прийняти Україну до НАТО, однак без окупованих територій. Згідно з цим планом це не призведе до ескалації конфлікту НАТО та Росії, але Україна тоді отримає захист своїх не окупованих територій від ракетних ударів та російської авіації. Андерс Расмуссен вважає, що в такому разі Кремль не атакуватиме територію НАТО.

Дмитрій Медведєв відреагував на такі заяви генсека НАТО 2009-214 років та заявив, що у такому випадку Захід практично визнає, що тимчасово окуповані Росією території не є частиною України.

"Непогано, але важливо йти далі. Треба визнати, що і Одеса, і Миколаїв, і Київ, і практично решта — ніяка не Україна", — пише Медведєв.

Крім того, російський політик продовжує використовувати пропаганду та вказує, що "українська мова — не мова, а суржик", а "Україна — не країна, а штучно зібрані території". 

Попри заяви Медведєва, слід зазначити, що Україну визнають понад 190 членів ООН.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міжнародна компанія Carlsberg заявила про спробу Кремля безкоштовно вкрасти їх бізнес у РФ. Медведєв саркастично відреагував на таку критику з боку західної компанії. Також "Коментарі" писали, що з'явилась погрозлива реакція Дмитрія Медведєва на інформацію про відправку британських військ до України. Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс заявив, що існує можливість навчати українських військових в Україні британськими спеціалістами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини