Головна Новини Світ Росія Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією

Російський політик різко висловився про президентку Європейської комісії та вказав чи потрібні зараз мирні переговори між Україною та Росією.

19 травня 2023, 14:00 comments8739
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитрій Медведєв критично висловився про президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн та мирні переговори між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Росії вчергове обурливо висловився у своїх соцмережах. Цього разу Дмитрій Медведєв критикує фон дер Ляєн через її те, що понад 36 років тому вона обіймала посаду лікаря-гінеколога у клініці Ганноверської медичної школи, де проходила навчання.

"Важко не погодитися з гінекологом, який прикидається керівником ЄС. Тітка сказала, що переговори Росії та України на рівних мають бути відкинуті", — пише Медведєв.

Далі Дмитрій Медведєв використовує наративи російської пропаганди про Україну, яка нібито перебуває під контролем США. У Кінцевому підсумку російський політик виступає проти мирних переговорів між Україною та Росією.

"Які можуть бути рівні переговори з нацистською державою, яка перебуває на стадії напіврозпаду під зовнішнім управлінням? Говорити можна лише із господарями. Точніше – тільки з Вашингтоном. Тому жодні переговори зараз взагалі не потрібні", — висловлюється заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відповіли на заяви президента Франції Еммануеля Макрона про залежність Росії від Китаю.

Також "Коментарі" писали, що Кремль погрозливо відреагував на приїзд Зеленського до Великобританії. Речник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков пригрозив Києву додатковими складностями у ході війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини