Головна Новини Світ Росія Медведєв вказав на скільки збільшилась російська армія з початку року
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв вказав на скільки збільшилась російська армія з початку року

У Росії триває масштабна інформаційна кампанія по залученню контрактників до військової служби. Дмитрій Медведєв розповів, скільки росіян вдалось залучити до російської армії.

19 травня 2023, 19:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитрій Медведєв вказав, кількість контрактників, які надійшли до лав російської армії від початку 2023 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв вказав на скільки збільшилась російська армія з початку року

Заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Вкінці 2022 року міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що армія РФ має збільшити свою чисельність з 1,15 млн до 1,5 млн осіб. Основна частина збільшення чисельності російської армії мала припасти на контрактників. Таким чином колишній президент Росії, а тепер заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв почав керувати процесом набору контрактників до російської армії.

"В результаті проведених заходів з 1 січня по 19 травня до лав Збройних сил прийнято на контракт і в рамках добровільних формувань 117,4 тис. осіб", — сказав Медведєв.

Російське Міноборони очікує, що таким чином до кінця року зможе залучити близько 400 тис. осіб на контрактну службу. Відповідальність за процес лежить на Дмитрії Медведєву, який ще 22 лютого 2023 року провів нараду з губернаторами та представниками президента РФ, саме там створили план по кожному регіону, де вказали квоти на військових-контрактників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією.

Також "Коментарі" писали, що російські спецпризначенці знаходяться поблизу українського кордону в населеному пункті Тьоткіно. Згідно з інформацією від Центру національно спротиву росіяни готуються до диверсій поблизу українського кордону між Сумською областю України та Курської областю Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини