Головна Новини Світ Росія Медведєв запропонував переглянути кордони в Європейському Союзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв запропонував переглянути кордони в Європейському Союзі

Російський політик Дмитрій Медведєв відреагував на заяви міністра закордонних справ Чехії, який розповів, що його країна не визнає Крим частиною Росії.

26 жовтня 2023, 14:25 comments1561
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв відреагував на слова очільника МЗС Чехії Яна Ліпавського, який заявив, що Чехія ніколи не визнає Крим частиною Росії. Російський політик заявив, що чехам слід переглянути свої кордони.

Медведєв запропонував переглянути кордони в Європейському Союзі

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Під час нещодавнього міжнародного форуму "Кримська платформа" міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський твердо заявив, що його країна ніколи не визнає Крим частиною Росії. Ліпавський розповів, що готовий приїхати до Криму без "русского мира", де може побачити людей, які вільно обирають свою владу.

У промові чеський міністр закликав, щоб політика ЄС щодо України призвела до відновлення кордонів України 1991 року, які зараз порушує Росія своїм вторгненням. Очільник МЗС Чехії також наголосив у своєму записі в соцмережі X, що Володимира Путіна задовольнить не мир чи загарбання в України додаткових земель, а її повне знищення.

На слова Яна Ліпавського відреагував Дмитрій Медведєв, який обізвав європейців "безмозкими" за намагання повернути Крим Україні.

"Сміливі, але безмозкі люди, справді. Отже, ви хочете справедливості за нацистським зразком? Тоді прийміть рішення там, у Чехії, повернути Судети німцям і відновити Судети", — заявив Медведєв.

Судети — регіон колишньої Чехословаччини, раніше тут жили переважно німці. У жовтні 1938 року регіон був окупований Третім Рейхом. Після поразки Гітлера у Другій світовій війні ці землі повернулися до Чехословаччини. Німців, які там проживали були виселені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв погрозливо відреагував на відправку британських військ до України.

Також "Коментарі" писали про Дмитрія Медведєва, який зробив цинічну заяву щодо причетності України до нападів на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини