Головна Новини Світ Росія Москва тримає кулаки за праві партії: з'явилася реакція Кремля на підсумки виборів до Європарламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва тримає кулаки за праві партії: з'явилася реакція Кремля на підсумки виборів до Європарламенту

У Кремлі радіють успіху правих партій на виборах до Європарламенту

10 червня 2024, 13:10 comments6066
Поділіться публікацією:

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував підсумки виборів до Європарламенту. Головний рупор Кремля зазначив, що ситуацію доведеться проаналізувати, але вже видно, що більшість буде проєвропейською. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", цитуючи заяву Пєскова.

Москва тримає кулаки за праві партії: з'явилася реакція Кремля на підсумки виборів до Європарламенту

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Прес-секретар Путіна не приховував, що Москва дуже добре налаштована до правих партій ЄС. Він зазначив, що зростання популярності правих партій у Європі при цьому помітне, тому згодом вони "наступатимуть іншим на п'яти".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ультраправі партії досягли вагомих успіхів на виборах у Європейському Союзі, досягши добрих результатів у Німеччині та впевнено перемігши на виборах у Франції, що змусило Еммануеля Макрона призначити дострокові парламентські вибори. Про це пише рейтингове видання "Financial Times".                                                                                                                                            

Журналісти зазначають, що попередні результати показали, що ультраправі та жорсткі праві партії можуть отримати майже чверть місць у Європарламенті наступного скликання порівняно із п'ятою частиною місць у 2019 році.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Франції Еммануель Макрон після провалу на виборах оголосив, що розпускає Національні збори та призначає дострокові парламентські вибори на 30 червня та 7 липня. Про це Макрон повідомив у своєму відеозверненні у соцмережі Х.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 червня 2024, 12:21

Цікаво, що зараз правими називають тих хто не згоден з біснуватими ескалаторами війни. Фактично нападають на тих хто знає і вміє мирно співіснувати з різними полярностями. Це можна порівняти як шельмують продавця який вміє знаходити спільну мову з різними покупцями і вміє залагодити конфлікт з невдоволеним або конфліктним покупцем. Тобто вміння залагодити конфлікт саме в його розпалі і викликає у корумпованих юдейців і їх нацистів найбільше невдоволення.


Новини