Головна Новини Світ Росія На Навального завели кримінальну справу - звинувачують в шахрайстві
commentss НОВИНИ Всі новини

На Навального завели кримінальну справу - звинувачують в шахрайстві

Тепер, за законодавством Російської Федерації, опозиційному діячеві загрожує до 10 років позбавлення волі

29 грудня 2020, 21:15
Поділіться публікацією:

Слідчий комітет Росії порушив кримінальний процес проти російського опозиційного діяча Олексія Навального. Його звинувачують в шахрайстві в особливо великих розмірах.

На Навального завели кримінальну справу - звинувачують в шахрайстві

За словами представників відомства, Навальний і його оточенням як пожертвування було зібрано понад півмільярда рублів для потреб діяльності ряду некомерційних організацій, 356 млн рублів з яких Навальний витратив на особисті цілі — придбання особистого майна і матеріальних цінностей, а також на оплату витрат, в тому числі відпочинку за кордоном.

Тепер, за законодавством Російської Федерації, опозиційному діячеві загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Президент Російської Федерації Володимир Путін провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте, в ході якого висловив зацікавленість в розслідуванні отруєння опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляє прес-служба російського президента. Також лідер Росії назвав неприпустимими "скоростиглі та необґрунтовані звинувачення" на адресу Кремля.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Олексій Навальний подав позов до суду про захист честі, гідності, ділової репутації до громадян та юридичним особам на прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова. Про це йдеться в реєстрі Пресненського районного суду міста Москви. Раніше російський опозиційний лідер заявляв, що подасть до суду на Дмитра Пєскова через його слів про те, що Навальний міг працювати з фахівцями ЦРУ, а також зажадав докази того, про що заявив Пєсков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

валентина

29 грудня 2020, 21:29

Что-то долго собирались. Надо было прямо из Шарите в кутузку... А то еще и звонить отравителям начал, дискредитировал ФСБ! Всех оппозиционеров - в тюрьму!


Новини