Головна Новини Світ Росія На "прямій лінії" Путіну поставили питання, на яке він не зміг відповісти
commentss НОВИНИ Всі новини

На "прямій лінії" Путіну поставили питання, на яке він не зміг відповісти

Путін на своїй пресконференції проігнорував кілька питань, які ставили громадяни Росії.

14 грудня 2023, 12:40 comments10844
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін почав велику пресконференцію "пряма лінія", де відповідає на питання від журналістів та громадян РФ. Одне з питань, яке з’явилось на екрані від росіян Путін вирішив пропустити.

На "прямій лінії" Путіну поставили питання, на яке він не зміг відповісти

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін вперше після повномасштабного вторгнення в Україну вирішив провести "пряму лінію". Попри те, що питання від росіян для Путіна почали збирати та фільтрувати ще з 1 грудня, деякі незручні питання все ж таки потрапляють в ефір до російського президента. Одне з таких Путін вирішив проігнорувати.

"Чому ваша реальність розходиться з нашою дійсністю?", — звучало питання до Володимира Путіна.

На ”прямій лінії” Путіну поставили питання, на яке він не зміг відповісти - фото 2

Путін не дав відповіді на це питання.

Згодом на екрані почали з'являтись інші питання, які уникав Путін: "Ми дали газ Китаю, дали газ Європі, а коли буде газ в Хакасії?", "Скільки можна терпіти корупцію Газпрома?", "Коли буде нормальний інтернет по всій Чукотці?", "Коли реальна Росія не буде відрізнятись від телевізійної?".

Згідно з опитуванням "Левада-центру" росіян найбільше цікавлять питання про війну в Україні та коли вона закінчиться. Це питання набрало близько 21% голосів, тоді як питання про соціальні програми, пенсії, корупцію, економіку та зовнішню політику мали менш як 8%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін на "прямій лінії" розповів, коли планує закінчити війну в Україні. Згідно з заявами президента РФ, Росія не збирається йти на мирні переговори та не змінила своє ставлення щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що президент Росії Володимир Путін дав оцінку діям прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо та прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана щодо України. За словами Путіна ці європейські політики не є проросійськими, попри відмову постачати зброю Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

14 грудня 2023, 13:01

А чего радоваться ? В Украине точно такая же лживая, вороватая и подлая власть


Новини