Головна Новини Світ Росія На рептилію схожий: російський співак перелякав своїм зовнішнім виглядом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На рептилію схожий: російський співак перелякав своїм зовнішнім виглядом (ВІДЕО)

Сергій Звєрєв з кожною своєю появою дивує все більше

26 грудня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

В соціальні  мережі  потрапив відеоролик,  де відзняли   відомого  виконавця і ноумена з РФ, що відомий тим,що зробив  велику  кількістю пластичних операцій Сергія Звєрєва.

На рептилію схожий: російський співак перелякав своїм зовнішнім виглядом (ВІДЕО)

Сергій Звєрєв (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистське  видання "Комсомольська правда",  співак був присутній під час проведення  одного з конкурсів краси в РФ  і шокував  присутніх  жахливим зовнішнім виглядом.

Всім здавалось, що у Звєрєва  не обличчя, а якась  маска, яка, до того ж сповзла з  місця, де мала бути.

При цьому, в  коментарях  в  мережі   російського співака обізвали  рептилією.

"Господи, що з обличчям?", "Що у них у всіх з обличчями. Перекошені, насиліконенні. На манекени схожі", "На рептилію схожий", "Йому 60 років як ніяк. Дідо Сергійко", -  висловились коментатори.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка заявила, що її спотворив пластичний хірургОпальна  виконавиця з РФ  Любов Успенська  в шоці від невдалої пластичної операції — вона скаржиться на шрами і рубці, що так і залишились після операційного втручання. Тепер  інший хірург взявся виправити  недоліки, допущені  пластичним  хірургом, що  теж  омолоджував за допомогою пластики  іншого одіозного  артиста Філіпа Кіркорова.

Також "Коментарі" писали про те, що пластичний хірург спотворив російську співачку, яка підтримує війну в Україні. Виконавиця з РФ  Слава, що виступає за продовження війни в Україні і засудила колег, що не підтримують путінський  режим, постраждала від  непрофесійності  лікаря Тимура Хайдарова. Відомий хірург, що не так давно  "зліпив" для Філіпа Кіркорова прес, в ході  операції  спотворив груди співачці.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини