Головна Новини Світ Росія Депутат Держдуми РФ заявив про підтримку дій ІДІЛу
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Держдуми РФ заявив про підтримку дій ІДІЛу

Російський депутат-комуніст з Держдуми РФ Леонід Калашніков на російському державному телеканалі розповів, що Росія підтримує діяльність ІДІЛ.

27 березня 2024, 13:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми РФ Леонід Калашніков заявив, що Росія підтримує діяльність ІДІЛ як у політичному вимірі, так і в регіональних конфліктах. Ці заяви змушений був перебити ведучий пропагандистського шоу.

Депутат Держдуми РФ заявив про підтримку дій ІДІЛу

Російський депутат Леонід Калашніков. Фото з відкритих джерел

На російському державному каналі "Россия 1" запросили у якості гостя депутата від Комуністичної партії РФ Леоніда Калашнікова. Під час дискусій на пропагандистському шоу Калашніков запевнив, що Росія не може бути місцем для терористичної діяльності радикальних ісламістів, адже має спільні політичні погляди.

"У цій ситуації, Росія навіть в цьому сенсі, в ісламському факторі, ніяк не може бути об'єктом, навіть для ІДІЛ. Ми якраз у цьому сенсі, в загально політичних, світових і тим більше регіональних конфліктах, не тільки підтримуємо усі ці сьогоднішні..." — сказав Калашніков.

Російський депутат не встиг договорити, адже на ці слова відреагував ведучий — пропагандист Євгеній Попов, який перебив заяву Калашнікова словами, що Росія проти ІДІЛ та знищує його. Калашніков почав виправдовуватись, що Росія не підтримує ІДІЛ, а нібито розуміє суть регіональних конфліктів.

Уривок з російського телебачення опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Леонід Калашніков — російський депутат від КПРФ, який обирався в Держдуму РФ чотири рази. Після повномасштабного вторгнення Росії потрапив під санкції країн ЄС, США, Великої Британії, Канади, Японії та інших.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін намагався звинуватити Україну в організації теракту в Москві, однак у США заперечили ці заяви вказавши, що Україна не причетна до стрілянини в "Крокус Сіті Хол". Попри це, представники РФ й надалі продовжують звинувачувати Україну, зокрема і Марія Захарова.

Також "Коментарі" писали про російського олігарха, який є власником "Крокус Сіті Хол" та виконує завдання від керівництва Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини