Головна Новини Світ Росія На території Білорусі з’явиться ядерна зброя, яку розмістить Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

На території Білорусі з’явиться ядерна зброя, яку розмістить Росія

Путін оголосив, що Росія розмістить ядерну зброю на території Білорусі після 1 липня, коли будуть готові відповідні сховища.

26 березня 2023, 09:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія та її союзник Республіка Білорусь уклали угоду про розміщення тактичної ядерної зброї на території останньої. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова президента РФ Володимира Путіна для російських ЗМІ.

На території Білорусі з’явиться ядерна зброя, яку розмістить Росія

Президент Білорусі та президент Росії. Фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін заявив, що до 1 липня будуть завершені усі роботи над сховищем ядерної зброї у Білорусі. Саме в той час ймовірно на території Білорусі опиниться російська ядерна зброя. Однак російський диктатор запевнив, що такий крок не означає передачу ядерного озброєння Білорусі.

"Такий крок не порушував би угоди про нерозповсюдження ядерної зброї", — сказав Володимир Путін та додав, що Сполучені Штати вже робили подібні кроки, коли розмістили ядерну зброю на території союзників у Європі.

Під час розмови Путін заявив, що такий крок РФ нібито спровокований Великобританією, яка повідомила про відправку Україні боєприпасів зі збідненим ураном. Окрім того, Володимир Путін повідомив, що нібито президент Білорусі Олександр Лукашенко сам просив, аби на території його країни з'явилась російська ядерна зброя. Також очільника Кремля запитали чи становить загрозу для Росії західна техніка, яка потрапляє в Україну. Путін відповів, що будь-яка зброя, яка потрапляє в Україну є загрозою для РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС Росії відреагувало на рішення про вступ Фінляндії до НАТО. Президент північної країни підписав відповідні документи.

Також "Коментарі" писали про Дмитрія Медведєва, який погрожує напасти на важливе українське місто, щоб знищити "заразу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини