Головна Новини Світ Росія НАТО не захистить: у Росії вже загрожують Фінляндії війною
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО не захистить: у Росії вже загрожують Фінляндії війною

Місто Лаппеенранта розташоване приблизно за 25 км від російського кордону.

4 липня 2022, 16:25 comments1588
Поділіться публікацією:

Ще нещодавно президент Росії Володимир Путін публічно заявляв, що вступ до НАТО ні Фінляндії, ні Швеції не є загрозою для Росії, тому що Москви немає з цими країнами територіальних суперечок, а вже зараз голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявляє, що НАТО не захистить громадян Фінляндії та Швеції від удару російської армії. Як передає портал "Коментарі", Володін відреагував на пропозицію мера фінського міста Лаппеенранта – розмістити на кордоні з Росією базу НАТО. Спікер російської Держдуми опублікував свою реакцію у Телеграм.

НАТО не захистить: у Росії вже загрожують Фінляндії війною

В'ячеслав Володін. Фото: з відкритих джерел

Мер Лаппеєнранта заявив про бажання за необхідності надати міський аеропорт для розміщення бази НАТО.

В'ячеслав Володін відреагував блискавично, заявивши, що влада прикордонного містечка у Фінляндії дуже сильно помиляється. Сподіваючись на те, що НАТО їх якось захистить. Вони, на думку Володіна, роблять велику помилку, погоджуючись на те, щоб розмістити базу НАТО у своєму містечку, бо в такому разі під ударом можуть опинитися мирні жителі. У разі військових дій насамперед удари завдають саме по військових об'єктах.                                       

"Розміщення баз НАТО не захистить ані Фінляндії, ані Швецію. Навпаки. Поставить під удар мешканців міст, де знаходитиметься військова інфраструктура", – наголосив Володін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія до повномасштабного вторгнення в Україну мала величезний вплив у світі, мала багато лояльних до себе країн у Європі. Тепер Москва залишилася без союзників і колишнього впливу: з чим зіткнулася РФ — чому Путіна всі цураються. Про це експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путін надав новий наказ військам, які захоплювали Луганщину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини