Головна Новини Світ Росія Путін назвав головні причини війни Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав головні причини війни Росії

Російський диктатор Володимир Путін виступив з пропагандистською промовою заявив, що Росія бореться за свободу всього світу.

29 листопада 2023, 10:00 comments1149
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін виступив у Кремлі на засіданні "Всесвітнього російського народного собору", де назвав чергові причини війни в Україні. За словами Путіна основна ціль війни це "боротьба за свободу Росії".

Путін назвав головні причини війни Росії

Путін про причини війни. Фото з відкритих джерел

Путін у своїй промові звинуватив США назвавши країну "диктатурою одного гегмона", яка є небезпечною для навколишніх країн. За словами російського президента ідеологія Заходу базується на русофобії, расизмі та неонацизмі. Також Путін пояснив причини війни Росії вказавши, що це боротьба за її свободу.

"Наша битва за суверенітет і справедливість має національно-визвольний характер. "Рускій мір" перегородив шлях тим, хто претендує на світове панування, ми боремося за свободу як Росії, а й всього світу", – заявив Володимир Путін у пропагандистській промові.

Путін похвалив Росію, заявивши, що для РФ головне "свобода народу" та "гідні умови життя". Разом з тим Путін критикує Захід за примітивну культуру та освіту.

Зазначимо, що попри пропаганду Путіна про свободу, Росія у рейтингу "свободи слова" знаходиться на 164 місці, тоді як США на 26. Україна займає 79 місце. Також Росія поступається США за багатьма іншими показниками, зокрема за рівнем життя громадян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін пояснив без чого не може існувати Росія у великій промові про "рускій мір".

Також "Коментарі" писали про план Путіна, який зазнав краху. Президент Росії планував створити міграційну кризу на кордоні з Фінляндією, однак фінський уряд швидко відреагував та закрив пропускні пункти. Як наслідок у Кремлі виникла проблема з мігрантами, яких Росія спеціально збирала для їх перевезення до країн ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини