Головна Новини Світ Росія Нова загадкова смерть у Росії: помер єдиний спадкоємець керівника "Роснафти"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова загадкова смерть у Росії: помер єдиний спадкоємець керівника "Роснафти"

У Росії сталась чергова смерть посадовця та бізнесмена, який пов'язаний з кремлівською владою.

20 лютого 2024, 11:48
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Росії за загадкових обставин помер єдиний спадкоємець керівника "Роснафти" Ігоря Сєчіна. За даними реєстру спадкових справ син російського бізнесмена 35-річний Іван Сечін помер 5 лютого.

Нова загадкова смерть у Росії: помер єдиний спадкоємець керівника "Роснафти"

У Росії загадково помер син керівника "Роснафти" Іван Сєчін. Фото з відкритих джерел

Попри те, що смерть сина відомого в Росії бізнесмена сталась 5 лютого, однак про його загибель та причини смерті Івана Сєчіна публічно не повідомлялось. 

Офіційною причиною смерті став "відірвавшийся тромб", подібно як і у російського опозиціонера Олексія Навального, який загинув у колонії на Далекому Сході РФ. Цікаво, що за даними російських ЗМІ охорона, яка викликала швидку допомогу до будинку Сєчіна в Красногорську вказала невірну адресу, тому медичні працівники прибули для допомоги за дві години після виклику.

Коли ж вони прибули до будинку Івана Сєчіна, той вже був мертвий. Стверджується, що керівник "Роснафти" заборонив Слідчому комітету та ФСБ займатися розслідуванням.

Раніше Іван Сєчін працював у Газпромбанку, а з 2014 року перейшов до "Роснафти", де обіймав посаду першого заступника директора департаменту спільних проєктів на шельфі. Його батько керівник "Роснафти" Ігор Сєчін за 2022 рік заробив на своїй посаді 3,3 млрд рублів.

Нагадаємо, що це не перша загадкова смерть у Росії. У грудні російський депутат і соратник президента РФ Володимира Путіна 46-річний Володимир Єгоров був знайдений мертвим біля свого будинку. Російське слідство вважає, що він випав з третього поверху свого будинку. Подібним чином загинула голова управління фінансового забезпечення Міноборони Марина Янкіна та ще кілька російських чиновників та бізнесменів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про у Росії за загадкових обставин помер генерал-лейтенант ЗС РФ.

Також "Коментарі" писали, що донька застреленого російського опозиціонера просить Байдена помститись за смерть Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 лютого 2024, 12:40

Ніхто сумувати не буде чекаємо відосик Фюрера з якоюсь величною промовою для його багатотомної збірки творів як у Сталіна.


Новини