Головна Новини Світ Росія Окупанти в Криму відновлюють дві радянські ядерні бази: у військових з'явилися підтверджують знімки
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти в Криму відновлюють дві радянські ядерні бази: у військових з'явилися підтверджують знімки

Росія займається розконсервацією ядерних баз в Криму

28 серпня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Країна-окупант зайнята відновленням двох колишніх радянських військових баз в окупованому Криму. Як інформує видання "Коментарі", про це голова правління Центру оборонних стратегій, колишній міністр оборони України Андрій Загороднюк розповів в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Окупанти в Криму відновлюють дві радянські ядерні бази: у військових з'явилися підтверджують знімки

Російські військові після окупації Криму відновлюють ядерні бази. Фото: УНІАН

Все більше підстав говорити про те, що Росія все-таки має намір поставити до Криму ядерну зброю, перетворивши півострів в військову базу зі стратегічним озброєнням. За інформацією Андрія Загороднюка, відразу з моменту анексії Криму з весни 2014 го Кремль взявся відновлювати дві законсервовані радянських військових бази. Одна має назву "Феодосія 13" №62047, а друга розташована в Балаклаві. Раніше українським військовим було відомо, що ці бази призначалися для зберігання ядерної зброї, коли півострів перебував під контролем офіційного Києва. Рішення про те, щоб їх законсервувати теж було прийнято українською владою. Ось тепер Москва приймає протилежне рішення і готується поставляти в Крим ядерну зброю.

Андрій Загороднюк вважає, що цей факт підтверджує і гіпотези, і дані розвідки про те, що Росія збирається озброювати Крим. Ну, а про те, що військові бази, що призначалися для зберігання ядерної зброї, починає функціонувати підтверджують численні супутникові знімки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москва дуже засмучена офіційною позицією Туреччини по Криму: Дмитро Пєсков зробив заяву.

Також читає на "Коментарях" — в Росії заявили, що в виснаженні сільськогосподарських земель і в наближенні гуманітарної катастрофи в Криму винна Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини