Головна Новини Світ Росія Оренбург у Росії продовжує йти під воду: скільки см ще додала вода
commentss НОВИНИ Всі новини

Оренбург у Росії продовжує йти під воду: скільки см ще додала вода

Річка Урал продовжує виходити із берегів. До полудня рівень води зупинився на позначці 1183 см

13 квітня 2024, 16:05 comments1274
Поділіться публікацією:

Оренбург у Росії дедалі більше ризикує повторити долю затопленої міфічної Атлантиди. Російська влада нічого не може вдіяти з паводком, місто йде під воду через критичний рівень води в річці Урал. Як передає портал "Коментарі", про плачевну ситуацію продовжують повідомляти російські пропагандистські ЗМІ.

Оренбург у Росії продовжує йти під воду: скільки см ще додала вода

Оренбург у Росії. Фото: із відкритих джерел

Повідомляється, що вранці 13 квітня вода за чотири години додала дев'ять сантиметрів – дійшовши до позначки 1180 см. Хоча "червоним" вважається показник 930 см. До полудня річка розрослася ще на три см вгору, дійшовши рівня 1183 см. В окремих частинах міста триває евакуація, а всього в регіоні затопило понад 12 тисяч будинків та 17 тисяч присадибних ділянок, кажуть у Росії.

У деяких частинах Оренбурга вода валить вдома. Обвалення стіни фіксують у будинку-чотириповерхівці, розташованій по вулиці Потєхіна, 35. Також помітні провали ґрунтів. Наймасштабніші затоплення станом на 13 квітня – у мікрорайоні Овчинне містечко (СНТ "Берізка"), СНТ "Росинка" (у селищі Весняний 2), під воду вже пішла зупинка на вулиці Білявській. Також сильно топить село імені 9 січня в Оренбурзькому районі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Томській області Росії сильно піднявся рівень води в річці Том, внаслідок чого затоплено дороги та будинки в селах під облцентром, також затоплено будинки в сусідній Кемеровській області РФ.

Також повідомляється, що частково затопило селище Усть-Кабирза в сусідній Кемеровській області РФ — під водою опинилися 44 домоволодіння, понад 70 людей вивезли до пунктів тимчасового розміщення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Оренбург йде під воду: у Путіна розводять руками та кажуть, що прогнози невтішні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини