Головна Новини Світ Росія Перевибори Путіна: до чого змушують українців на окупованій частині Запорізької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Перевибори Путіна: до чого змушують українців на окупованій частині Запорізької області

На тимчасово окупованих територіях продовжується фарс під назвою "вибори президента РФ"

26 грудня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

Окупаційна адміністрація Запорізької області розпочала примусовий збір підписів на підтримку російського диктатора Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Перевибори Путіна: до чого змушують українців на окупованій частині Запорізької області

Вибори в окупації. Фото з відкритих джерел

"На тимчасово окупованих територіях триває фарс під назвою "вибори президента РФ". Так, наразі йде збір підписів нібито в підтримку висування диктатора Путіна у кандидати. Збір проводять на захоплених землях України, й в кращих традиціях збір відбувається примусово", — зазначають у спротиві.

У повідомленні йдеться, більшість відкритих точок стоять без черги, водночас "виїзні бригади волонтерів", звезених із РФ, працюють на держпідприємствах та інших бюджетних закладах. У ЦНС наголосили, що у примусовому порядку працівників змушують підписувати юридично нікчемні папірці.                              

"Весь процес триватиме до кінця січня і має суто пропагандистський підтекст – продемонструвати лояльність місцевого населення до нацистського вождя", — заявили в Центрі нацспротиву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін не йтиме на вибори від "Єдиної Росії": у чому причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія готується до чергових виборів Путіна. У тому числі на тимчасово окупованих українських територіях, на що вже відреагували у нашому МЗС. Що можуть (і чи можуть) зробити Україна та союзники, щоб псевдовибори пройшли не за кремлівським сценарієм? Які ставки тут робить путінський режим? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини