Головна Новини Світ Росія Пєсков пригрозив керівництву Молдови бути дуже обережними
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков пригрозив керівництву Молдови бути дуже обережними

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков наполягає, що Молдова має дуже і дуже обережною з заявами про демілітаризацію Придністров'я.

20 лютого 2023, 16:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один із найближчих соратників президента Володимира Путіна Дмитро Песков звинуватив владу Молдови в "антиросійській" позиції та рекомендував Кишиневу бути "обережним" у питаннях, що стосуються Придністров'я. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пєсков пригрозив керівництву Молдови бути дуже обережними

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що між Молдовою та РФ існують напружені відносини, особливо в останні роки. Під час пресконференція російський політик пригрозив Молдові бути обережними та звинуватив у "антиросійській" позиції керівництво країни.

"Нашим молдавським візаві хотілося б порекомендувати бути дуже і дуже обережними з подібними заявами", — говорить Дмитро Пєсков та додав, що дії молдовської влади шкодять двостороннім відносинам між країнами.

Пєсков також згадав про Придністров’я, регіон де діють проросійські сепаратисти. Прессекретар президента РФ сказав, що Росія "була і є дуже відповідальною стороною у придністровських справах".

Такі заяви від Росії надійшли слова нового прем'єр-міністра Молдови Доріна Речана, який сказав, що територія Придністров’я має бути демілітаризована, а російська армія повинна піти з регіону. Колишня прем'єрка країни залишила свою посаду після заяви президента України, який передав Молдові плани Кремля, які передбачали зміну влади в країні. 

Раніше портал "Коментарі" писав про що на території Молдови виявили уламки російської ракети.

Також "Коментарі" писали про Кремль планував захопити Молдову та як слід реагувати на небезпеку з боку Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини