Головна Новини Світ Росія Пєсков розкрив плани Путіна щодо похорону Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков розкрив плани Путіна щодо похорону Пригожина

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков розповів, чи відвідає Путін похорони Євгена Пригожина.

29 серпня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, чи буде російський президент Володимир Путін на похоронах Євгена Пригожина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пєсков розкрив плани Путіна щодо похорону Пригожина

Володимир Путін та Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

28 серпня Пєсков вказав, що не знає, чи прийде Путін на похорони Євгена Пригожина. Свої слова речник Кремля пояснив тим, що наразі невідомо, коли саме будуть хоронити лідера вагнерівців. Це буде вирішувати його сім'я, додав Пєсков.

Тепер Пєсков розповів, чи буде Путін на похоронах.

"Присутність президента не передбачається", — сказав журналістам прессекретар Кремля Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, що Путін близько доби зберігав мовчання щодо смерті Пригожина, а потім записав відео, де назвав засновника ПВК "Вагнер" талановитим бізнесменом, який зробив неправильні кроки.

"Я знав Пригожина дуже давно, з початку 90-х років. Це була людина з важкою долею, він робив серйозні помилки в житті", — сказав Путін.

Російські ЗМІ повідомляють, що ймовірно 62-річного Пригожина поховають 29 серпня на Серафимовському кладовищі у Санкт-Петербурзі. Зранку цвинтар оточила поліція, яка веде охорону периметра. Очікується, що старші військові колеги Пригожина, які загинули в авіакатастрофі, також будуть поховані в Санкт-Петербурзі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час ефіру пропагандистського шоу Володимира Соловйова прозвучала інформація, хто стане наступною жертвою після смерті Пригожина.

Також "Коментарі" писали про колишнього прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона, який назвав головного винного у смерті Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини