Головна Новини Світ Росія Питання часу: депутат Держдуми заявив, що вся Україна "буде російською" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання часу: депутат Держдуми заявив, що вся Україна "буде російською" (ВІДЕО)

Російський політик зазначив, що підписання указу про визнання псевдореспублік "ЛНР" та "ДНР" у Росії "добивалися дуже довго"

22 лютого 2022, 13:03 comments1919
Поділіться публікацією:

Питання часу: депутат Держдуми заявив, що вся Україна "буде російською" (ВІДЕО)

Олексій Журавльов - фото: Держдума

Депутат Державної думи Російської Федерації, перший заступник голови Комітету з оборони Олексій Журавльов відреагував на підписання президентом РФ Володимиром Путіними указу про визнання незалежності так званих "Л/ДНР". Серед іншого політик заявив, що вся Україна нібито "буде російською", додавши, що це "питання часу". Відповідний відеоролик з'явився на його сторінці у Instagram.

Своє відео у соцмережі Журавльов підписав "Початок нової руської весни".

Російський політик зазначив, що підписання указу про визнання псевдореспублік "ЛНР" та "ДНР" у Росії "добивалися дуже довго". Тепер, за його словами, Луганськ та Донецьк під захистом Росії.

Журавльов пригрозив нашій країні, заявивши, що будь-який снаряд, випущений з боку Збройних сил України, нібито призведе до "повного краху української влади".

"Ми звільнимо народ України. Я впевнений у цьому, що вся Україна буде російською. Вони всі розуміють, що це станеться. Питання лише часу", — емоційно заявив депутат країни-агресора.


Нагадаємо, що 21 лютого президент РФ Володимир Путін поставив підпис під указом про визнання незалежності так званих "ЛНР" та "ДНР". Одразу ж після піднесення указу очевидці в окупованому Донецьку повідомили про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із міста у напрямку лінії фронту з українськими військами.

Крім цього, у Білому домі вважають, що Росія має намір захопити три великі українські міста, крім Києва.

Глава Міноборони України Олексій Резніков звернувся до ЗСУ, запевнивши, що Україна здобуде перемогу, оскільки "ми на своїй землі і за нами правда".

Раніше на порталі "Коментарі" - Путін налаштований на повномасштабне вторгнення в Україну: Британія зробила заяву на екстреній нараді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини