Головна Новини Світ Росія Політолог розповів, чому Путін так зухвало себе поводить по відношенню до США
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог розповів, чому Путін так зухвало себе поводить по відношенню до США

Росіяни мають намір знову привести до влади республіканця Дональда Трампа, про це у Фейсбуці пише політолог Михайло Басараб. За його словами, в США все знають, але нічого не роблять, передає портал «Коментарі»

8 лютого 2024, 14:51 comments1014
Поділіться публікацією:

Усі розвідувальні органи США ще у 2016 році попереджали тодішнього президента Барака Обаму і віце-президента Джо Байдена, що росіяни допомагають Дональду Трампу стати президентом, розповідає Михайло Басараб. Проте, за його словами, Обама до останнього не вірив у перемогу Трампа і казав, що російський диктатор Володимир "Путін поставив не на ту конячку". Саме про це у своїй книзі також написав тодішній директор ФБР Джеймс Комі. Це привело до того, що низка людей з команди Трампа згодом була звинувачена у співпраці з росіянами.

Політолог розповів, чому Путін так зухвало себе поводить по відношенню до США

Путін хоче привести до влади Трампа

"Тоді зайвого розголосу проблемі в Америці не надавали, щоб (увага): не дискредитувати інститут виборів. Росіяни обирають їм президента, а вони, знаючи про це, дбають про репутацію виборів",
— відзначив Басараб.

Проте, за його словами, з того часу минуло вісім років, і росіяни знову допоможуть Трампу стати президентом США.

"Сьогодні Америкою керує людина, яка знала про це ще восени 2016 року. Знала про це не з Фейсбуку, а з колективних доповідей американських розвідників. А тепер скажіть мені, чому Путін так зухвало себе поводить? Вибачте, але він дивиться на своїх значно сильніших опонентів, як на наївних ідіотів",
— підкреслив Басараб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат в президенти США Дональд Трамп виступив перед прихильниками у штаті Айова, де розкритикував чинного президента Джо Байдена, а натомість назвав Путіна "дуже розумним". Дональд Трамп не вперше хвалить Путіна. Крім того, лідер республіканців раніше заявляв, що міг би нібито швидко зупинити війну в Україні, однак не запропонував реальний план вирішення ситуації.

Зараз Трамп намагається заблокувати пакет допомоги Україні. Він навіть закликав республіканців не бути дурнями і не підтримувати ініціативи демократів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини