Головна Новини Світ США Дональд Трамп похвалив Путіна та Сі Цзіньпіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Дональд Трамп похвалив Путіна та Сі Цзіньпіна

Колишній президент США Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії похвалив російського диктатора Володимира Путіна.

11 січня 2024, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти США Дональд Трамп виступив перед прихильниками у штаті Айова, де розкритикував чинного президента Джо Байдена, а натомість назвав Путіна "дуже розумним". 

Дональд Трамп похвалив Путіна та Сі Цзіньпіна

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Попри те, що до виборів у США залишається близько 10 місяців, кандидати в президенти активно почали свої політичні кампанії, зокрема і Дональд Трамп, який критикує Байдена.

"Байден не може скласти двох речень разом, і він представляє нас з ядерною зброєю… з Путіним, Сі та всіма цими дуже розумними людьми", — сказав Трамп та додав, що "ЗМІ ненавидять, коли я кажу, що вони розумні, але дозвольте мені сказати вам, вони дуже розумні і вони дуже хитрі".

Дональд Трамп не вперше хвалить Путіна. Крім того, лідер республіканців раніше заявляв, що міг би нібито швидко зупинити війну в Україні, однак не запропонував реальний план вирішення ситуації.

Колишній президент США також звинуватив Байдена у тому, що він сіє "хаос" по країні та займається його переслідуванням, тоді, як за часів президентства Трампа, нібито було менше "хаосу".

"Я думаю, що у нас було дуже мало хаосу. Я думаю, що більшу частину хаосу спричинили постійні переслідування демократів", — додав Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що професор Нью-Йоркського університету пояснив, чи заборонить Верховний суд США Дональду Трампу брати учать у президентських виборах.

Також "Коментарі" писали, що головна конкурентка Трампа республіканка Ніккі Гейлі закликала підтримати Україну та пояснила, що інакше буде велика війна. Сам же Трамп неодноразово натякав на необхідність припинити допомогу Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини