Головна Новини Світ Росія Посол Росії відреагував на збитий американський дрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Росії відреагував на збитий американський дрон

З'явилась реакція російського посла в США на збитий американський безпілотник. Анатолій Антонов закликає США припинити польоти в Чорному морі.

15 березня 2023, 14:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після випадку, коли російський винищувач Су-27 збив американський безпілотник MQ-9 Reaper, посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов назвав "неприйнятними" дії військ США в безпосередній близькості від кордонів Росії та закликав американських військових припинити польоти біля кордонів Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Посол Росії відреагував на збитий американський дрон

Російський посол Анатолій Антонов. Фото з відкритих джерел

Російські військові на винищувачах збили багатомільйонний американський безпілотник на нейтральній території у Чорному морі. Після цього інциденту Держдеп США викликав російського посла Анатолія Антонова для пояснень.

Посол РФ сказав, що Росія не хоче конфронтації відносин зі Сполученими Штатами і наголосив на потребі не створювати ситуацій, коли відбуваються ненавмисні зіткнення між країнами. Анатолій Антонов сказав, що мав "конструктивну" розмову на цю тему з помічником держсекретаря з європейських справ Кареном Донфрідом

Російський зазначив, що безпілотники США збирають розвідувальні дані, які потім використовує Україна для ударів по Росії. Антонов заявив, що Росія очікує від США "припинення польотів біля російських кордонів".

"Ми чудово усвідомлюємо, з якою метою використовуються такі безпілотні розвідувально-ударні машини", — говорить російський дипломат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чи продовжать США польоти над Чорним морем, після того, як був збитий дрон-розвідник.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація та її два союзники проводять спільні військові навчання в Оманській затоці поблизу Ірану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини