Головна Новини Світ Росія Прогноз ЦРУ: яке майбутнє чекає на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз ЦРУ: яке майбутнє чекає на Путіна

Зараз Путін надто впевнений, він сподівається, що США втомляться підтримувати Україну

27 лютого 2023, 08:10 comments4594
Поділіться публікацією:

Глава Кремля Володимир Путін явно недооцінює рішучість Вашингтона підтримувати Україну у повномасштабній війні проти Російської Федерації. Як передає портал "Коментарі", про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернс, пише AP.

Прогноз ЦРУ: яке майбутнє чекає на Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Директор ЦРУ вважає, що президент РФ упевнений, що у американців "синдром дефіциту уваги", а тому вони згодом "перейдуть до іншого питання". І тоді він зможе реалізувати усі свої плани щодо України.

"Я думаю, що зараз Путін надто впевнений у своїй здатності виснажити Україну", – пояснив Бернс.

Він підкреслив, що "якось Путіну доведеться зіткнутися з зростаючими витратами, а також з тим, що люди в трунах повертатимуться додому в найбідніші регіони Росії". Саме звідти, за даними ЦРУ, мобілізовано багато людей, яких "кидають як гарматне м'ясо".

Варто зазначити, за оновленими даними, українські воїни ліквідували вже понад 148 тис. російських окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого орієнтовно становили близько 148 тис. 130 осіб, з яких 660 знищено за минулу добу.

За даними Forbes, Росія витратила на війну 114,4 млрд. доларів. Крім цього, Росія втратила найбільше танкове військове формування Європи – свою першу танкову армію. Усього з початку війни було знищено 3350 російських танків.

Читайте також на порталі "Коментарі" – навіщо Китаю знадобився "мирний план" припинення війни в Україні – який хід КНР буде наступним. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: в ISW прогнозують, що Путін незабаром може стати перед вибором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини