Головна Новини Світ Росія Прогриміли вибухи: у Ростовській області спалахнув БТР з боєкомплектом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогриміли вибухи: у Ростовській області спалахнув БТР з боєкомплектом (ВІДЕО)

Російські поліцейські відмовляються коментувати інцидент

10 червня 2022, 17:15 comments1758
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Ростовській області росії серед траси прогриміли вибухи. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на повідомлення у російських медіа.

Прогриміли вибухи: у Ростовській області спалахнув БТР з боєкомплектом (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, згідно з даними російських ЗМІ, сьогодні, 10 червня, на дорозі між містами Новочеркаськ та Шахти загорівся БТР. Дорогу перекрили з обох боків.   У районі селища Козачі Табори виникла пробка.

Очевидці повідомляють, що на місці подій пролунала серія вибухів. Імовірно, вибухав боєкомплект бойової машини.

Російські поліцейські відмовляються коментувати інцидент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Росії неможливо зняти валюту, а банки ставлять великі комісії: що відбувається. Тінькофф встановив велику комісію на валютні вклади. В росії почався дефіцит валютних готівкових коштів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українцям – допомога, від Росії – паркан: у Фінляндії готують нові рішення. Фінляндія допоможе з військовою технікою України. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Маріуполю та його мешканцям загрожують дизентерія та холера: подробиці. Дизентерія, холера можуть спричинити загибель приблизно 10 тисяч маріупольців вже цього року – Вадим Бойченко. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти харчуються собаками, доки їхні командири продають пайки – перехоплення розмови (ВІДЕО). Зважаючи на все, поїдання домашніх тварин стало трендом серед загарбників — зазначає Служба безпеки України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини