Головна Новини Світ Росія Російський пропагандист Соловйов істерично заявив, що НАТО хоче знищити Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський пропагандист Соловйов істерично заявив, що НАТО хоче знищити Росію

У пропагандистському виступі на російському телебаченні Володимир Соловйов заявив, що Росія не буде "гратись" з НАТО, яке проводить масштабні військові навчання.

25 січня 2024, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов запанікував через одні з найбільш масштабних військових навчань НАТО Steadfast Defender, які почались 24 січня. Рупор Кремля продовжив висловлювати російські наративи лякаючи росіян тим, що НАТО планує знищити Росію.

Російський пропагандист Соловйов істерично заявив, що НАТО хоче знищити Росію

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

На російському державному телеканалі вийшов черговий випуск з пропагандистом Володимиром Соловйовим. У ньому російський ведучий істерично заявив про небезпеку для Росії від нових військових навчань НАТО.

"Сьогодні почалися масштабні навчання НАТО, у рамках яких відпрацьовуватиметься сценарій збройного конфлікту з нашою країною… Вони хочуть нас знищити. Вони прямо говорять про знищення Росії", — заявив Володимир Соловйов.

Після своїх слів про нібито намір НАТО знищити Росію Соловйов одразу пригрозив заходу, що Кремль "не буде з ними гратися".

Зазначимо, що НАТО 24 січня почали військові навчання Steadfast Defender (Стійкий захисник), які стануть найбільшими з 1988 року. У військових навчання візьмуть участь 90 тис. військових, понад тисячу бойових машин, 80 літаків та 50 кораблів. Головна мета провести навчання зі швидкого розгортання військ для посилення оборони Європи у разі нападу, зокрема і Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про новий сигнал для НАТО від Росії. Володимир Путін оголосив про свій візит в анклав РФ поблизу місця проведення військових навчань НАТО.

Також "Коментарі" писали, що у НАТО розповіли, як недооцінили Росію у війні. Генерал естонських військ пояснив, що не врахували партнери України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини