Головна Новини Світ Росія Путін цинічно відреагував на запитання про проблеми в російській армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно відреагував на запитання про проблеми в російській армії

Путін додав, що обговорює усі проблеми з Міноборони РФ

9 грудня 2022, 17:41 comments1211
Поділіться публікацією:

Росіяни, які погодилися воювати в Україні, постійно скаржаться на проблеми у забезпеченні армії. Скарги окупантів вже навіть дійшли до Путіна, але він продовжує їх ігнорувати та запевняє, що їх все менше. Відповідну заяву зробив очільник Кремля, пишуть російські ЗМІ.

Путін цинічно відреагував на запитання про проблеми в російській армії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Так, під час пресконференції, що відбулася, 9 грудня у Киргизстані, журналістка сказала, що росіяни скаржаться своєму командуванню та волонтерам на проблеми з обмундируванням та браком медичних препаратів. Тож, вона запитала прямо у Путіна, кому можна вірити — звітам Міноборони чи росіянам, які воюють.

"Вірити нікому не можна, тільки мені можна", — відповів із цинізмом Путін.

Окрім цього, він додав, що обговорює усі ці проблеми з Міноборони. А там його запевняють, що питань нібито стає дедалі менше і вони перестають бути такими гострими.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Путін розповів, як РФ відповість на введення стелі цін на російську нафту. Путін прокоментував введення "стелі" цін на російську нафту у світі. Він сказав, що Росія найближчим часом відповість. За його словами, Росія не продаватиме нафту недружнім країнам, які її встановлять — і подумає за необхідності про можливе скорочення видобутку нафти.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову заяву про війну в Україні. Президент Росії Володимир Путін вперше публічно визнав, що процес врегулювання з Україною буде непростим і вимагатиме "певного" часу. Раніше Путін відмовлявся визнавати, що Україна як держава може самостійно вирішувати своє майбутнє. Він також вкотре спробував заспокоїти російське суспільство заявою про те, що немає підстав вважати, що у Росії незабаром відбудеться друга хвиля мобілізації. Путін вважає, що російська армія планомірно виконує всі поставлені завдання і не потрібно збільшувати чисельність війська.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/188205
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини