Головна Новини Світ Росія Путін готує велику промову про "рускій мір" після війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готує велику промову про "рускій мір" після війни в Україні

Володимир Путін у новому виступі з Кремля розповість про те, як у його уяві виглядатиме "рускій мір" після закінчення війни на користь Росії.

27 листопада 2023, 09:45 comments2423
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін 28 листопада виступить у Кремлі з великою промовою про "рускій мір" та яким він буде після перемоги над Україною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін готує велику промову про "рускій мір" після війни в Україні

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Про анонс виступу Путіна повідомили центральні телеканали, російські інформаційні агенції та сайт організації "Всесвітній російський народний собор" (ВРНС), на з’їзді якої очікується промова російського президента.

"Ми всі чекаємо, що на цьому "соборі" будуть сказані важливі слова про те, яким буде світ після перемоги. А ось як виглядатиме наш "рускій мір" після перемоги — ми сподіваємося, що дізнаємось на "соборі", — сказав наближений до російської церкви олігарх Костянтин Малофеєв.

На сайті ВРНС також вказано, що "собор" буде тривати два дні 27 та 28 листопада. У перший день релігійні діячі зберуться в московському Храмі Христа Спасителя, тоді як на другий день зустріч передбачена в Кремлі, під керівництвом патріарха Кіріла.

Зазначимо, що одним з ідеологів "собору" є Олександр Дугін – російський філософ, ідеолог рашизму, який сповідує праворадикальні, екстремістські та імперські ідеї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський представник Василь Небензя виступив в ООН, де критикував український законопроєкт, який може заборонити релігійні організації в Україні, що пов'язані з Росією. Натомість Небензі відповів представник США, який зазначив, що в самій Росії постійно порушується свобода віросповідання.

Також "Коментарі" писали про кума Володимира Путіна, який розкритикував Кремль за проведення "масових заходів". За його словами гасла таких шоу схожі на нацистські.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 листопада 2023, 10:11

Наші темні фанатики і далі продовжать лоби розбивати перед попами секти. Бач, в нас томос інший, хоч і не справжній але: "какая разница". Навіть після того, як їх відкрито юдейський Бог покинув і став на протилежну сторону, хоч вони з бубнами перед ним танцювали - запрограмовані безчесними юдеями, висновків не зроблять.


Новини