Головна Новини Світ Росія Путін нагадав «друзям у Варшаві» про подарунок Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нагадав «друзям у Варшаві» про подарунок Сталіна

Російський президент натякнув, що Польща отримала частину своїх земель у подарунок від Сталіна

21 липня 2023, 16:42
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час свого виступу на нараді з постійними членами Ради безпеки РФ російський диктатор Володимир Путін вже традиційно зробив маразматичні заяви, які, як він вважає, є всім відомими історичними фактами. Зокрема, Путін заявив, що західні землі Польщі – це подарунок Сталіна, про що не можна забувати полякам.

Путін нагадав «друзям у Варшаві» про подарунок Сталіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Господар Кремля заявив про створення польсько-литовсько-українського з'єднання. Він побачив у цьому "загрозу окупації Західної України".

"Хочу нагадати про те, чим закінчилася для Польщі така агресивна політика. Закінчилася вона трагедією 1939 року, коли Польщу західні союзники кинули на поталу німецькій військовій машині і вона фактично втратила свою незалежність і суверенітет, які відновила величезною мірою завдяки СРСР", — заявив Путін.

Він додав, що Польща "має подякувати СРСР за відновлення незалежності", тому що нібито завдяки диктатору Сталіну вона отримала у подарунок західні землі.

Зазначимо, у цьому ж виступі Путін оцінив, як відбувається контрнаступ ЗСУ. Цікаво, що тижнів зо два тому Путін запевняв, що контрнаступ України виявився повністю провальним і зупинений російськими військами. Але мабуть з того часу щось змінилося, і він, все ж таки, триває. Хоч і, за словами російського диктатора, ні до чого, окрім затягування війни, він не приведе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін уже прагне обороняти Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія з боку Польщі та інших країн Заходу, включаючи Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини